TOLSEN TOOLS 79100 Suflanta cu aer cald

TOLSEN TOOLS 79100 Suflanta cu aer cald

de la 86,99 RON 2 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Tolsen Pistol pentru aer cald 2000 W, FX Force Xpress - Tolsen (TOL79100)

86,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
evomag.ro
 

TOLSEN Pistol cu aer cald TOLSEN 2000 W (79100 2844)

88,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
aleroma.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 86,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse TOLSEN TOOLS: TOLSEN TOOLS Suflanta cu aer cald

TOYA STHOR 79328 Suflanta cu aer cald de la 75,50 RON TOYA STHOR 79328 Stern Austria HG2000ACN Suflanta cu aer cald de la 168,43 RON Stern Austria HG2000ACN Stern Austria HG2000V Suflanta cu aer cald de la 199,87 RON Stern Austria HG2000V TOYA LUND 79325 Suflanta cu aer cald de la 68,50 RON TOYA LUND 79325
Descrierea produsului
Mod de alimentare Retea electrica
Putere 2000 W
Volum aer 500 l/min
Temperatura maxima 500 °С
Dispozitiv de racire Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

  Pistol pentru aer cald 2000 W, FX Force Xpress - Tolsen
Acest pistol pentru aer cald Tolsen este un instrument puternic și eficient pentru încălzirea și uscarea diferitelor suprafețe. Este alimentat cu o tensiune nominală de 230V și o frecvență de 50Hz și are o putere de intrare de 2000W. Aparatul este echipat cu două intervale de temperatură reglabile și cu două intervale de flux de aer reglabile pentru a se potrivi cu diferitele nevoi de lucru. Acest pistol pentru aer cald este ideal pentru o varietate de aplicații, cum ar fi îndepărtarea vopselei, dezghețarea conductelor înghețate, sudarea plasticelor și multe altele. Aparatul vine cu o gamă largă de accesorii, inclusiv un duză punctată, o duză de reversare, o duză cu un unghi larg și o duză de protecție pentru margini. Aparatul este ușor și portabil, având o greutate redusă și este ambalat într-o cutie de culoare pentru depozitare și transport ușor.   Caracteristici:
  • Tensiune nominală: 230V
  • Frecvența: 50Hz
  • Putere de intrare: 2000W
  • Două intervale de temperatură reglabile
  • Două intervale de flux de aer reglabile
  • Accesorii incluse:
    • 1 pc duză punctată
    • 1 pc duză de reversare
    • 1 pc duză cu un unghi larg
    • 1 pc duză de protecție pentru margini
  • Greutate redusă
  • Ambalaj: Cutie de culoare
Vă prezentăm linia de scule electrice Tolsen FX Force Xpress - partenerul perfect pentru toate proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale! Cu tehnologia sa inovatoare și calitatea excepțională, această linie de scule electrice este concepută pentru a vă ajuta să finalizați rapid și eficient lucrările. Fie că sunteți un profesionist cu experiență sau abia începeți aventura dvs. de bricolaj, veți aprecia puterea și versatilitatea liniei FX Force Xpress. De la ciocane rotopercutoare și unelte pentru tăierea metalului, până la ferăstraie circulare și multe altele, aceste scule sunt construite pentru a dura și proiectate pentru a face față celor mai dificile sarcini cu ușurință. Cu linia FX Force Xpress, veți beneficia de caracteristici precum baterii de înaltă calitate care oferă putere de lungă durată, design ergonomic care reduce oboseala și tensiunea, precum și inginerie de precizie care asigură acuratețea și fiabilitatea. În plus, cu o gamă de accesorii și atașamente disponibile, puteți personaliza sculele pentru a se potrivi nevoilor și aplicațiilor dvs. specifice. Așadar, de ce să așteptați? Experimentați puterea și performanța Tolsen FX Force Xpress astăzi și aduceți proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale la nivelul următor!

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.